Våre hoteller

Alle våre hoteller ligger i sentrum, og i år utvider vi med flere valgmuligheter. Som før koronapandemien velger vi å ikke kompromisse på kvaliteten. Vi fortsetter med 4-stjerners Pullman, Mercure og Posh Pads, samt Lock & Key. I tillegg har vi utvidet med Quest Apartment Hotel, som ligger midt i sentrum.

4-stjerners hotell – Pullman Hotel

Pullman Liverpool Hotel ligger i hjertet av Liverpools ikoniske havneområde, bare noen øyeblikk fra den prisbelønte Albert Dock, i en av Storbritannias mest levende byer. Hvert av de 216 komfortable rommene er designet med stil i tankene, og har gratis høyhastighets wi-fi som standard. Hotellet har enkelt-, dobbelt- og twinrom. For bedrifter som ønsker møter, finnes også muligheter for å leie møte-/konferanserom. Frokost er inkludert i pakken.

4-stjerners hotell – Mercure Atlantic Tower

4-stjerners Atlantic Tower er vårt standard hotell. Hotellet har både enkelt-, dobbelt-, twin- og tremannsrom. Hotellet har også sine egne barer, og frokost er inkludert i pakken.

For bedriftskunder kan vi tilby møterom med kaffe og varm lunch.

Sentrale Lock & Key hotel i Duke Street

Pullman Liverpool Hotel ligger i hjertet av Liverpools ikoniske havneområde, bare noen øyeblikk fra den prisbelønte Albert Dock, i en av Storbritannias mest levende byer. Hvert av de 216 komfortable rommene har blitt designet med stil i tankene, og har gratis høyhastighets wi-fi som standard. Hotellet har enkelt-, dobbelt- og twinrom. For bedrifter som ønsker møter, finnes også muligheter for å leie møte-/konferanserom. Frokost er inkludert i pakken.

Knallfine leiligheter – Posh Pads

Rett ved gågaten i Liverpool ligger Posh Pads. Leilighetene er store, med to soverom, to bad og stue med kjøkken. På kjøkkenet kan du lage frokost og middag om du ønsker. Leilighetene tar 4-5 personer.

Quest Apartment Hotel

Vårt leilighetshotell gir gjestene alt det boarealet og komforten de trenger når de er borte fra hjemmet. Enten oppholdet ditt er langt eller kort, vil våre leiligheter i Liverpool tilby den perfekte innkvarteringen.

Bare en kort spasertur fra sentralstasjonen ligger leilighetshotellet vårt med en ideell beliggenhet i hjertet av Liverpool. Med våre Liverpool-leiligheter vil du kunne oppleve den travle atmosfæren i nabolagets gater, et utvalg av vakre, antikke bygninger og et stort utvalg av restauranter og butikker – rett utenfor døren.