Reiseinformasjon

Trygg reise

Vi i Liverpoolreiser tar din sikkerhet før, under og etter reisen på alvor. Vi inkluderer derfor vår utvidede avbestillings- og endringsbeskyttelse på alle premiumpakker. I tillegg vil du få tilsendt en Safe Travel-pakke fra oss.

Innreiseinformasjon

Det har kommet veldig lite informasjon angående innreise til England.
Vi forventer at alle reisende må kunne fremvise negativ koronatest ved avreise.
Informasjon om innreise vil komme til alle våre kunder i god tid før avreise.

Våre pakker

Vi i Liverpoolreiser tar din sikkerhet før, under og etter reisen på alvor. Vi inkluderer derfor vår utvidede avbestillings- og endringsbeskyttelse på alle premium pakker. I tillegg vil du få tilsendt en Safe Travel-pakke fra oss.

Hoteller

Vi har lagt stor vekt på å ha god kvalitet på hotellene våre og at det er gåavstand mellom hotellet og sentrum av Liverpool. Gjennom flere år har vi opparbeidet oss et godt samarbeid med flere hoteller i Liverpool. Disse fortsetter vi med, samt at vi i år utvider med nye hoteller.
Du kan lese mer om våre hoteller her.

Offisielle kampbilletter

Liverpoolreiser har gleden av å kunne tilby sine kunder The Anfield Beat Lounge, i tillegg til Village Hospitality kommende sesong.
Du kan lese mer om våre offisielle kampbilletter her.

Fly

Vi har lagt stor vekt på å gjøre flyreisen med oss til en så behagelig opplevelse som mulig. Vi tilbyr derfor direktefly til Liverpool John Lennon Airport.

Legendemiddag på Anfield

Kvelden*) før kamp inviterer vi til middag på Anfield med en Liverpoollegende.

  • 3-retters måltid, fra 19:30 til 22:30.
  • Kaffe, brus, øl og vin inkludert under middag.
  • Legende.
  • Diskotek etter kl. 22:30 og frem til midnatt.

*) Dersom kampen spilles på fredag blir middagen på lørdag.

Din pakkereise – vårt ansvar

  • Du er beskyttet av pakkereiseloven
  • Det er enkelt, trygt og sikkert å kjøpe pakkereisen hos oss

Når du bestiller en pakkereise med fly, hotell og kampbillett hos Liverpoolreiser, er vi som reisearrangør ansvarlige for at du får den reisen du har bestilt og betalt gjennom oss.

Skulle det oppstå endringer underveis, som gjør at du ikke får det produktet du har betalt for, har du mulighet til å få erstatning for eventuelle tap du har blitt påført.  Dette gjelder fly, hotell, kampbilletter eller andre tilleggsprodukter som er kjøpt av Liverpoolreiser i forbindelse med pakkereisen. Gebyrer og kostnader på deler av pakkereisen som du har fått utdelt vil ikke bli refundert.

Forekommer det mangler på hotellet eller billetten, anbefaler vi at du først forsøker å løse dette direkte med hotellet eller ved billettkontor. Du kan også kontakte oss på telefon eller e-post hvis du ikke får den hjelpen du trenger.

Her kan du lese mer om dine reisevilkår
Vi er medlem av Reisegarantifondet.

Før du bestiller

På reisemålet

Etter reisen

Forbehold

Ved salg av våre pakker via andre reiseselskap, er det respektive selskaps reisevilkår og betingelser som gjelder.

Forbehold om endringer

Liverpoolreiser tar forbehold om programendringer. Se pkt. 6.3. i «alminnelige vilkår for pakkereiser».

Det tas forbehold om at våre priser eller andre opplysninger på vår nettside www.liverpoolreiser.no kan inneholde feil av tekniske årsaker.
Alle priser er styrt av etterspørsel og kan bli endret i løpet av bestillingsprosessen. Vi kan derfor ikke garantere prisen før bestillingen er fullført og bekreftet med bestillingsnummer.

Arrangementer

Liverpoolreiser er ikke ansvarlig dersom kundene blir avvist eller bortvist fra tilstelninger og kamper som følge av personlig oppførsel eller tilstand.

Tollfrie varer/andre innkjøp

Liverpoolreiser er ikke ansvarlig for kjøp om bord på flyet eller for innkjøp foretatt på reisemålet.